Wat zijn naamplaatjes?

Naamplaatjes, ook wel naambordjes genoemd, zijn uitstekend geschikt om je (bedrijfs)naam op je pand te laten drukken. Ook wordt het veel bij huizen, appartementen en flats gebruikt. De naambordjes zijn goed bestemd tegen alle weersomstandigheden en zijn dus ideaal te gebruiken buiten op de muur of deur.

Waar worden naamplaatjes voor gebruikt?

Naambordjes worden vooral gebruikt voor flats, appartementen, bedrijfspanden, huizen en bij brievenbussen. Vooral bij flats, appartementen en bedrijfspanden kan dit erg handig zijn omdat er in deze gevallen meerdere bedrijven of appartementen aanwezig zijn. De naambordjes zijn in vele verschillende kleuren en stijlen beschikbaar.

Wat staat er op een naamplaatjes?

Voor de naambordjes voor bedrijfspanden staat er in de meeste gevallen alleen de bedrijfsnaam op. Bij de naambordjes voor flats en appartementen staat meestal alleen de naam van de bewoner erop beschreven. Meestal staan er in die gevallen één of twee voor- en achternamen op. Ook bij rijtjes- en vrijstaande huizen worden naambordjes gebruikt, vaak worden dan alle bewoners van het huis op het naambordje gezet.

Verschillende soorten naamplaatjes

Er zijn verschillende naambordjes verkrijgbaar, zo heb je ze met een achterzijde die verlicht is zodat alle letters goed zichtbaar blijven in de avonduren. Doordat de naambordjes volledig computergestuurd worden gemaakt zijn nagenoeg alle lettertypes te graveren. Ook kunnen de meeste bedrijven het logo van de onderneming in het naambordje laten verwerken. Ook is zo goed als elk materiaal verkrijgbaar bij de meeste bedrijven.

Hoe worden naamplaatjes gemaakt?

Naambordjes worden op verschillende manieren gemaakt, zo kan je ervoor kiezen om de bordjes te laten graveren maar je kan er ook voor kiezen om het door middel van een soort stickers op je naamplaatje te bevestigen. Welke manier je ook kiest, de naambordjes zijn bestemd tegen alle weersomstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *