Verhuisbedrijf voor senioren

Bent u al wat ouder en moet u binnenkort verhuizen naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een zorginstelling? Dat levert al genoeg stress op, laat daarom de verhuizing doen door seniorenverhuizing. Naast de drukte die spanningen oplevert, is het meestal ook emotioneel. Afscheid nemen van een woning waar u al jaren hebt gewoond, is niet gemakkelijk. Seniorenverhuizers houden daar rekening mee.

Verhuizen verspreid over meerdere dagen

Een verhuisbedrijf in Breda voor senioren houdt er rekening mee dat niet alles gehaast ingepakt en wordt verhuisd. Een goed verhuisbedrijf laat een senior op zijn eigen manier afscheid nemen van de oude woning. Daarnaast zullen de spullen die verhuist worden, door de senior zelf nog eens in handen genomen mogen worden. Een verhuisbedrijf voor senioren houdt rekening met uw wensen. Er wordt extra werkzaamheden voor u verricht, zoals de bekleding van uw nieuwe woning. Zodat u wanneer u daar intrekt alles op zijn plek staat en u zich er sneller thuis zult voelen. Mogelijkheden bij een seniorenverhuizing zijn:

  • markeren en selecteren verhuisgoederen
  • inpakken van uw bezittingen
  • uw nieuwe woning praktisch inrichten
  • plaatsen van kasten, foto’s en gordijnen
  • administratieve hulp voor verhuisberichten enz
  • schilder- en behangwerk


Uiteraard beslist uzelf waar u hulp bij nodig hebt. Professionele seniorenverhuizers doen niets zonder overleg met u. Aarzel dus niet om duidelijk aan te geven wat uw wensen zijn. Wilt u dat de verhuizers uw lampen ophangen? Dan regelt het verhuisbedrijf voor senioren dat. Ze zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Afspraak maken met een seniorenverhuisbedrijf

Waar vind u een seniorenverhuisbedrijf? U kunt deze online vinden. U kunt natuurlijk ook hulp vragen aan familie, thuiszorg of vrienden. Nadat er een afspraak is gemaakt met een verhuisbedrijf voor senioren, komt met eerst bij u thuis langs om een beeld te krijgen van u en uw thuissituatie. Daarna worden uw wensen besproken, waarmee men rekening houdt tijdens de verhuizing. U ontvangt na het bezoek een offerte, als u daarmee akkoord gaat, wordt de verhuisdatum zo spoedig mogelijk gepland. Wanneer u kleiner gaat wonen, moet u meestal een keuze maken welke meubels u mee wilt nemen. U kunt helaas niet al u meubilair meenemen naar de kleinere woning.

Verhuizing na offerteaanvraag

Doordat het wat overweldigend kan zijn, is het niet altijd makkelijk om zo één, twee, drie een beslissing te nemen. Seniorenverhuizers hebben daar begrip voor en zullen u daarin zo goed mogelijk begeleiden. Het fysieke zware werk van montage en demontage wordt door het verhuisbedrijf geregeld. U hoeft zich lichamelijk niet in te zetten. U kunt dit bij de aanvraag invullen of u fysieke hulp wilt. Uw bezittingen worden professioneel en zorgvuldig verhuist. In de nieuwe woning wordt het keurig uitgepakt en geplaatst naar uw wensen. Om zoveel mogelijk ongemakken te voorkomen bij een verhuizing voor u als senior, is het verstandig om gebruik te maken van de extra service! Succes met uw verhuizing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *