Tips om je woning een huiselijke sfeer te geven

Met name in de koude wintermaanden is er niets fijner dan een woning waar het echt gezellig is! Heerlijk met de hele familie op de bank, lekker samen Netflixen en dat je je dan echt thuis voelt. Misschien ben je net verhuisd en voelt je woning nog een beetje kil en kaal, of misschien woon je al langer in dezelfde woning en is de sleur er een beetje ingeslopen. Hoe dan ook zijn wat tips om je huisje een fijne sfeer te geven nooit weg. Lees dus snel verder!

Foto’s aan de muren

Als er een manier is om je woning een fijne, huiselijke sfeer te geven, dan is het wel door het ophangen van foto’s! Kiekjes van die heerlijke vakantie aan de Spaanse kust, een gezellig plaatje van die ene avond met je vriendinnen, een familieportret – je hebt door de jaren heen vast meer dan genoeg mooie herinneringen gemaakt en hopelijk ook op de gevoelige plaat vastgelegd. Doe er iets mee! Op de harde schijf van je computer staan ze ook maar gewoon te verstoffen, dus print ze uit en hang ze op! Maakt van je woning direct een heerlijk persoonlijk plekje. En dat zien we natuurlijk graag.

Tapijt om heerlijk in weg te zakken

In de winter kan de vloer soms flink koud aanvoelen. De oplossing? Een heerlijk, wollig tapijt! Zo eentje waar je met je blote voeten lekker diep in kunt wegzakken. Of lekker op liggen, al kijkend naar de tv. Daar word je toch blij van! Koop dus tapijten voor je woonkamer en slaapkamer; instant geluksgevoel gegarandeerd!

Geef je muren een nieuwe kleur

Kijk eens om je heen; hoe lang zijn de muren nu al in diezelfde, saaie beige- of grijstint? Veel te lang? Kijk, dan is het dus hoog tijd om de muren eens een nieuwe lik verf te geven! Als je muren al veel te lang dezelfde kleur hebben, is het leuk om weer eens iets nieuws te doen. Met de lente in aantocht zijn pastelkleuren als babyblauw, zachtgeel of zalmroze aanraders. Maakt je huisje direct fris en weer helemaal klaar voor ‘t nieuwe seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *