Kantoorwanden bieden een creatieve uitkomst voor elke ruimte

Heb je een nieuw pand, te veel werknemers voor de ruimte of ben je gewoon toe aan een vernieuwing in het kantoor? Dan zijn kantoorwanden jouw redding om het kantoor een nieuwe inrichting te geven. Kantoorwanden bieden de perfecte uitkomst om uw kantoor die unieke en professionele uitstraling te geven. Een groot kantoor kan veel mogelijkheden bieden, toch is een grote open ruimte niet altijd handig. Het is slim om een kantoor in te richten in meerdere ruimtes. Dit kan tegenwoordig zonder dat het er hokkerig uitziet er zijn namelijk vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan glazen kantoorwanden. Hier zitten meerdere voordelen aan.

Transparante privacy

Je wil optisch geen ruimte verliezen, maar niet iedereen hoeft mee te genieten van het telefoontje dat je met de klant hebt. Glazen kantoorwanden bieden hiervoor de perfecte uitkomst. Zelf als je ruimtes nodig hebt waar niet iedereen hoeft mee te kijken, zoals bijvoorbeeld een ruimte waar presentaties gegeven kunnen worden bieden glazen wanden uitkomst. De vele mogelijkheden zorgen er namelijk voor dat ook een gedeelte van het glas gematteerd kan worden, hierdoor biedt de glazen want net wat meer privacy, maar neemt het niet het ruimtelijke gevoel weg.

Daglicht

Zoals we waarschijnlijk allemaal al wel weten heeft daglicht een enorm positief effect heeft op de productiviteit van werknemers. Daglicht heeft een sterkere werking dan kunstmatig licht dus veel ramen is erg voordelig voor de lichtvoorziening in een kantoor. Daarnaast is het effect dat daglicht op een menselijk lichaam vele malen hoger dan het effect van kunstmatig licht. Daglicht kost niks en draagt bij aan een beter milieu, wat wil je nog meer. Kom maar door met dat daglicht!

Minimalistisch of industrieel

Glazen kantoorwanden passen perfect in een minimalistische kantoorinrichting. Meerdere glazen wanden kunnen vrijwel naadloos op elkaar aansluiten en hebben een mooie en vooral frisse uitstraling. Dat het naadloos op elkaar kan aansluiten komt omdat ze aan elkaar bevestigd worden met een siliconenkit. De industriƫle look wordt ook steeds populairder, glazen wanden afgewerkt met antraciet of zwart mat staal is helemaal hip. Een stalen omlijsting in een glazen wand geeft een iets zakelijker gevoel maar blijft transparantie uitstraling. Deze wanden dienen vooral als eyecatcher.

Genoeg redenen om vandaag nog voor een nieuwe indeling te gaan en te gaan voor glas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *