Het plaatsen van dakramen

De beste dakramen plaatsen

Dakramen zijn erg gewild voor op de zolder. Het brengt enorm veel voordelen met zich mee. Tegenwoordig zijn er veel verschillende dakramen verkrijgbaar. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om te vergelijken en te weten wat de verschillen zijn.

Een dakraam is al een must voor op de zolder. Het zorgt ervoor dat de ruimte beter gebruikt kan worden. Ook voorkomt het een sickbuildingsyndroom maar het kan ook problemen of risico’s met zich meebrengen. Om dat te voorkomen is het belangrijk, dat de kwaliteit goed is.

De dakramen met de hoogste kwaliteit  zijn Intura dakramen. Fakro dakramen hebben ook een erg hoge kwaliteit.

Intura dakramen:

Intura dakramen behoren tot de top drie distributeurs van Nederland. Dit is natuurlijk niet voor niets. De dakramen hebben een erg hoge kwaliteit. Dit is ook te danken aan de samenwerking met de kwalitatieve Europese producent. Daarnaast beschikken zij ook over alle keuringen en certificaten, die binnen Europa geldig zijn. Intura probeert dan ook kwalitatief hoge dakramen te leveren, tegen mooie prijzen.

Fakro dakramen:

Het gene wat Fakro dakramen zo uniek maakt, is de flexibiliteit. Er wordt erg veel energie gestoken in de innovatie. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de dakramen hoog is en de dakramen dus ook langer mee gaan. Ook Fakro dakramen voldoen aan de eisen, die geldig zijn binnen Europa.

Wat is er belangrijk aan een dakraam?

Op de zolder zijn de dakramen al een must. Het is alleen wel van belang dat de dakramen van goede kwaliteit zijn. Dit om onnodige kosten te voorkomen, voor de vervanging van de dakramen.

Risico’s:

Zodra de kwaliteit van een dakraam niet hoog genoeg is, kan het een aantal risico’s met zich meebrengen. U kunt dan tegen het probleem aanlopen, dat de raam niet goed open en dicht gaat. Daarom is het van belang, dat een nieuwe dakraam tussen spanten of gordingen wordt geplaatst. Daarnaast is de kwaliteit van het glas ook erg belangrijk. Het is echter wel de bedoeling, dat de ramen zo lang mogelijk meegaan. Intura dakramen bieden dan ook een afsluitbare handgreep met een slot. Wanneer er een Intura dakraam geplaatst wordt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de risico’s.

De voordelen van een dakraam

Waarom nou een dakraam plaatsen?

Zolders worden vaak gebruikt als opslagruimte of ze worden zelfs helemaal niet gebruikt. Dit is erg zonde van de ruimte, die zolders te bieden hebben. Door het plaatsen van een  Intura dakraam, wordt er een leefbare ruimte gecreëerd. De ruimte die de zolder biedt, kan namelijk op verschillende goede benut worden. U kunt bijvoorbeeld denken aan een extra slaapkamer, een rustige sportruimte met voldoende frisse lucht, een kantoor om thuis te werken en te studeren of voor andere activiteiten. Dit wordt allemaal mogelijk zonder een sickbuildingsyndroom op te lopen door de donkere ruimte zonder frisse lucht.

Wist u dat het plaatsen van een dakraam, de waarde van u woning verhoogt?

Door het plaatsen van een dakraam, wordt er een leefruimte gecreëerd. De zolder is dan geen lege ruimte of opslagruimte meer. Zo wordt het dus ook gezien, wanner u woning getaxeerd wordt. Op die manier zal de waarde van u woning dus ook stijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *