huis ontruimen

Het huis ontruimen

Het kan natuurlijk voor komen dat iemand komt te overlijden. Het is een vervelende situatie voor de nabestaanden, maar het is iets wat bij het leven hoort. Vaak moet na zo’n gebeurtenis het huis worden ontruimt. Het huis ontruimen is een vervelende en lastige klus. Er zijn ook andere situaties te bedenken waarbij het huis ontruimt moet worden zoals verhuizen, aanschaf van een nieuwe vloer of gewoon als je het hele huis een make-over wilt geven.

Meestal schakelen mensen professioneel hulp in, omdat het een lastige klus is en als je het zelf doet het zeeën van tijd kost. Daarbij is het ook fijn voor de buren als er zo min mogelijk overlast wordt veroorzaakt. Niet alleen is het hulp van anderen nodig, maar ook heb je vaak extra vervoersmiddelen nodig om eventueel de meubelen van A naar B te brengen. Als het om het overlijden van iemand gaat, is het handig om van tevoren te overleggen welke spullen wel en niet bewaard willen worden.

Uiteraard kan je het ook af zonder professionele hulp. Het is dan wel handig om te weten hoe je de spullen het best kan vervoeren. Als je beschikt over veel kleding is het handig om deze te verpakken in vuilniszakken. Hier kan je in een keer redelijk veel kleding in kwijt en blijft het bij elkaar. Zorg wel dat je stevige vuilniszakken hebt, anders scheuren de vuilniszakken tijdens het vervoeren. Voor glaswerk en borden kan je het best theedoeken en handdoeken gebruiken zodat het niet breekt. Voor de vrouwen, die beschikken over veel sieraden, kan je het best gebruik maken van kleine stevige doosjes.  Extra informatie nodig? Kijk dan op http://www.woning-ontruimingservice.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *