Goed voorbereid is het halve werk

Bij het renoveren van uw dak is hier uiteraard het geschikte materiaal voor nodig. En er is een groot aanbod aan verschillende materialen zoals, aluminium, lood, zink, RVS of zetwerk plastisol. De keuze uit materiaal kan afhankelijk zijn van de toepassingen aan uw dak. En met de nieuwste technieken van de afgelopen jaren zijn grote voordelen mogelijk met diverse materialen.

Wat houdt zetwerk op maat in?

Met gebruik van een kantbank of zetbank worden nauwkeurig scherpe of ronde hoeken aangebracht voor uw dak bewerkingen op maat. Dakafkappingen, (dak)goten en gevelkledingen zijn allemaal te realiseren. En afhankelijk van de toepassingen kennen de mogelijkheden alleen maar voordelen. Dit proces is minder tijdrovend en nauwkeuriger dan lassen. Bij zetwerk op maat heeft u altijd een mooie afwerking van uw dak.


Toepassing van zinken zetwerk

Hoogwaardig zetwerk moet voldoen aan bepaalde gestelde eisen. En vakspecialisten van hoog niveau zorgen voor kwaliteit zetwerk dat op basis van uw metingen worden omgebogen naar uw wensen. Bij het produceren van zetwerk op maat staat zink het meest bekend om zijn lange levensduur, milieubewuste keuze en onderhoudsvriendelijkheid. En ook al is zink op maat een ambachtelijke werkwijze. In de moderne nieuwbouw wordt zink zetwerk steeds vaker toegepast.


Het verschil tussen zink op maat en aluminium op maat

Met zijn hoge corrosiebestendigheid veroudert het niet en zorgt het ook nog eens voor een karakteristieke uitstraling. Zink op maat word bij zowel nieuwbouw als renovatie toegepast. Voor een elegante, moderne look gaat u voor aluminium op maat. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en in tegenstelling tot zink, roest aluminium niet doordat een dun laagje ervoor zorgt dat het metaal afsluit van zuurstof.

Heeft u nog vragen over?

Wilt u graag geadviseerd worden? Of wilt u wat extra informatie over de verschillende materialen? Ga dan langs bij een groothandel. Specialisten kunnen u voorzien van meer informatie over de materialen en de voor- en nadelen. Zij kijken gerust met u mee voor het geschikte materiaal voor uw dak bewerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *