Diamond Painting, de nieuwe rage voor jong en oud

Diamond Painting is een nieuwe rage als het gaat om creatief bezig zijn. Iedere paar jaar duikt er een nieuwe rage op die door creatievelingen wordt opgepikt. Soms waait er iets over uit het buitenland, soms wordt een nieuwe manier creatief bezig zijn in Nederland ontwikkeld. Het leuke van deze manier van mooie dingen maken is dat het geschikt is voor jong en oud. Zowel volwassenen als kinderen kunnen hun creativiteit kwijt. Het grote voordeel is dat je niet per definitie kunstzinnig begaafd hoeft te zijn zoals bij tekenen of schilderen.

Maak een mooie Diamond Painting creatie

Wil je wel eens wat anders aan de muur dan een foto of schilderij? Bestel dan online een Diamond Painting pakket en ga aan de slag om er iets moois mee te maken. Je kunt kiezen uit een eigen foto of afbeelding maar je kunt online ook pakketten bestellen van mooie afbeeldingen die door de leverancier zijn uitgekozen. Het gaat dan om een grote verscheidenheid aan afbeeldingen. Er zijn prachtige dierenfoto’s die als Diamond Painting verkrijgbaar zijn en ook speciale afbeeldingen voor de Kerst.

Persoonlijke accessoires voor een fraaie inrichting

Wil je graag iets persoonlijks maken voor de inrichting van je woonkamer, je slaapkamer of je studeerkamer? Dan is een persoonlijke afbeelding waar je een Diamond Painting van maakt een prima idee. Je kunt bij veel aanbieders van dit creatieve materiaal een foto laten omzetten in een ondergrond voor Diamond Painting. Nadat de steentjes zijn opgeplakt kun je de afbeelding inlijsten en aan de muur hangen. Zo heb je een zeer persoonlijk schilderij dat in geen enkel ander huis aan de muur hangt. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en de afbeelding dus aanpassen naar wens.

Is Diamond Painting moeilijk?

Het maken van een Diamond Painting schilderij is niet moeilijk. Het wijst zich eigenlijk min of meer vanzelf. Online kun je op veel websites ook uitgebreide instructies vinden over hoe je de kleine diamantjes op de waxlaag aanbrengt. Je krijgt bij je pakket een speciale pen waarmee je de minuscule steentjes perfect op hun plaats legt. Je moet er wel op letten dat je meteen goed legt want losmaken is soms erg lastig. Als je met je Diamond Painting aan de gang gaat is het dus belangrijk om goed je hoofd erbij te houden.

Waar vind je mooie afbeeldingen om te Diamond Painten?

Wil jij ook wel eens proberen of het je lukt om een mooie Diamond Painting creatie te maken? Dan kun je online gemakkelijk een pakket bestellen. Pas wel op waar je dat doet want er zit behoorlijk wat kwaliteitsverschil tussen. Ook is het aan te raden om een bedrijf te kiezen dat goede service levert als je bijvoorbeeld een doosje steentjes mist. Diamondpaintingwinkel.com is een betrouwbaar adres. Hier kun je voorbedrukte afbeeldingen bestellen maar het is ook mogelijk om een eigen foto als Diamond Painting te laten maken. Diamond Painting is daarnaast een leuk cadeau idee voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst. Verras er iemand mee die het leuk vindt om creatief bezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *