Deze meubelen mogen niet in je kantoorinrichting ontbreken

De kantoorinrichting, de een vindt het geweldig om te doen terwijl de ander het liever uitbesteed aan een externe partij. Maar als we kijken naar de huidige trends, welke meubelen mogen dan absoluut niet ontbreken in je nieuwe kantoor? Zo weet je in ieder geval waar je kantoor aan moet voldoen om een beetje mee te gaan met de huidige trends. Wij hebben vijf meubelen die een echte musthave in het kantoor zijn voor je op een rijtje gezet.

De minimalistische kuipstoel

De trend van een minimalistische inrichting is al een tijdje bezig en deze wordt ook steeds populairder bij de kantoorinrichting. Een echte statement onder deze minimalistische stijl is de kuipstoel. Zo staan ze niet alleen leuk in de vergaderzaal maar zijn ze ook een leuke toevoeging aan de flexwerkplek waar personeel even tot rust kan komen. Ze zien ze er niet alleen leuk uit maar zitten ook nog is lekker.

De loungebank

De loungebank mag ook absoluut niet ontbreken bij de kantoorinrichting. Het kantoor wordt namelijk steeds meer een combinatie van werk en ontspanning. Een loungebank draagt hier goed aan bij en geeft het personeel de kans om naast de vaste werkplek soms ook even een andere plek op te zoeken. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier in het werk maar ook voor meer creativiteit.

(Koffie)bar

De tijd van een saaie kantine is voorbij. De kantine moet niet alleen dienen voor het smeren van een boterham maar ook een plek zijn waar het personeel even samen kan komen tijdens de lunch. Zorg er dus voor dat je de (saaie) kantine omtovert tot een leuke bar of koffiebar. Staat ook nog is leuk voor de klanten die je komen bezoeken 😉

Tafelvoetbal

Zoals we net al hadden benoemd wordt ontspanning steeds belangrijker. Een goede toevoeging hieraan is tafelvoetbal, een pingpongtafel of een playstation met een potje FIFA erop. Dit geeft het personeel de kans om naast het werk in de pauze even de ontspanning op te zoeken. Zorgt niet alleen voor meer plezier in het werk maar draagt ook bij aan de productiviteit van het personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *