Deurbeslag voor uw deuren kopen?

Een deurbeslag, oftewel een deurklink, is erg belangrijk. Hoe wordt de deur anders geopend? Dit vraagt dus extra aandacht. Er is ontzettend veel keuze, maar welke keuze sluit aan bij uw wensen? In dit artikel hoop ik u hier meer over te kunnen informeren.

Formani

Er zijn verschillende merken beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Formani. Formani deurbeslag is erg luxe en beperkt zich niet tot alleen deuren. Het merk biedt ook beslag voor ramen en meubels. Formani deurbeslag zijn hoogwaardige producten die verkrijgbaar zijn via de vakhandel in Nederland. Buiten Nederland, is het merk ook beschikbaar in veertig andere landen. Het merk heeft zich gespecialiseerd in kwalitatieve interieur concepten. Er wordt gewerkt met verschillende designers, zoals: Piet Boon, Edward van Vliet, Bob Manders, Tord Boontje en Mathieu Bruls. Doordat er met het merk met zoveel verschillende mensen wordt ontwerpt, biedt dit veel verschillende soorten eindresultaten. Formani biedt dus veel soorten producten op het gebied van beslag.

Dauby

Een ander merk is Dauby. Dauby importeert deurbeslag, maar ook raambeslag en meubelbeslag. Het merk speelt in op de behoefte van de consument en heeft hierdoor een groot scala aan soorten producten. Dauby deurbeslag is van natuurlijk materiaal ontwikkeld. Dit zijn materialen zoals: Brons, wit brons en smeedijzer. Dit is erg duurzaam en te recyclen. Dauby heeft ook een uitgebreid assortiment design met modellen ontworpen door topdesigners. Een aantal namen hiervan zijn: Phillipe Starck, Dirk Ploos van Amstel, Hannes Wettstein, Enrico Baleri, Ricardo Dalisi, Marcello Cutino en Fabrizio Cester. Naast het uitgebreide design assortiment heeft Dauby ook Dauby deurbeslag modellen van Gamma en retro.

Wat zijn uw wensen?

Wat zijn uw wensen? Zoekt u een deurknop of een klink? Ook kunt u natuurlijk een deurklopper kopen als extra leuk detail. Het is goed om precies te weten wat u zoekt, want op die manier kunt het beste geholpen worden. Dat is natuurlijk weer in uw voordeel!