De houten veranda, een aanwinst voor uw tuin

Heerlijk, die zwoele zomeravonden. Gezellig samenzijn met familie of vrienden, hapje en drankje erbij en genieten maar. Meer hoeft dat toch niet te zijn. Het ultieme vakantiegevoel waar iedereen van houdt. En dat in je eigen tuin. Een houten veranda is dé ideale manier om dit vakantiegevoel te creëren. Ziet er niet alleen goed uit, maar is ook heel praktisch. In de winter staan je meubels veilig voor de kou en van die zomerse regenbuien heb je ook geen last. Een aanwinst voor elk seizoen. Met zijn huiselijke sfeer en warme uitstraling is dit de perfecte plek om vrienden uit te nodigen. En wees maar zeker dat ze stikjaloers zullen zijn. Een houten veranda geeft namelijk een extra dimensie aan je tuin, een extra tuinkamer waar anderen alleen maar van dromen.

Niets is te veel gevraagd

Kiezen voor hout brengt heel wat voordelen met zich mee. Een van de grote voordelen is dat je er alle kanten mee op kan. Welke sfeer je tuin ook uitstraalt, de veranda kan hier perfect op inspelen. Een houten veranda kan er namelijk modern uitzien, maar evengoed wat klassieker of landelijk. Dit hangt voor een groot deel van de inrichting af. Zo kan je zijwanden installeren, wat je ook wat privacy geeft, of kiezen voor een haardvuur om de koude winteravonden op te warmen. Dit in combinatie met de juiste houtsoort zorgt voor een perfecte uitstraling. Een bijna oneindig assortiment aan mogelijkheden. Maar hoe begin je hier nu aan?

Van Roekel Houtbouw ontwerpt de perfecte veranda voor u

Van Roekel Houtbouw zal je hier wegwijs in maken. Met hun jarenlange ervaring zorgen ze voor hoogstaande kwaliteit. Na een persoonlijk gesprek zorgen ze voor de technische kant van het verhaal. Ze bekijken zorgvuldig je tuininterieur en de sfeer die je wil bereiken. Van Roekel Houtbouw staat garant voor tijdige levering, snelle service en dit allemaal aan een eerlijke prijs. Hun manier van werken wordt per project aangepast en het gebruik van duurzaam materiaal zorgt ook nog eens voor makkelijk onderhoud achteraf. Een op maat gemaakte, technisch hoogstaande veranda. Dat is waar ze garant voor staan. Contacteer ze vandaag nog voor vakkundig advies en tover je tuin om in die ideale vakantieplek waar je al jaren van droomt.