De beste waterpompen voor u

Wilt u een waterpomp kopen? Daar helpen wij, waterpompshop, graag bij! Wij zijn professionals op het gebied van waterpompen en kunnen u daarom veel hulp aanbieden. Meer dan 90.000 klanten gingen u al voor. Het resultaat daarvan is dan ook onze klantwaardering van een 9.1/10. 

Zoals gezegd hebben we veel verschillende waterpompen in ons assortiment. Wilt u een waterpomp om afvalwater weg te pompen naar een hoger/ verder gelegen afvoerleiding? Dat kan met onze Broyeur. Broyeur is in iedere ruimte te plaatsen en kan daardoor onafhankelijk van bestaande leidingen en afvoeraansluiting opgesteld worden. Ideaal voor het opvoeren van afvalwater naar een hoger/ verder gelegen punt.

Een broyeur, ook wel toilet vermaler of WC vermaler genoemd, is simpelweg een opvangbak waarin een pomp is geplaatst. Het afvalwater wat in deze broyeur terecht komt, bijvoorbeeld van het toilet, wastafel, bidet, wasmachine of douche, wordt automatisch door de pomp versneden en afgevoerd. Een broyeur kan op iedere plek in huis geplaatst worden, ook waar er geen afvoerleidingen direct beschikbaar zijn. Of waar een smalle afvoer aanwezig is.

De broyeur wordt veelal geplaatst in kelders/ souterrains waar een leefruimte gecreƫerd is met bijvoorbeeld een douche, toilet, wasbak en/of wasmachine. Een souterrain is vaak lager gelegen dan het niveau van de centrale afvoerleiding van uw woning of het riool. Dit heeft als gevolg dat het afvalwater vanuit het souterrain horizontaal en/of deels verticaal weggepompt moet worden om het af te kunnen voeren. Ook in hoger gelegen ruimtes waar geen directe aansluiting op de afvoerleiding gemaakt kan worden wordt een broyeur ingezet. Een broyeur heeft voldoende kracht om het afvalwater tot 6 meter verticaal/ 60 meter horizontaal weg te kunnen pompen. Wilt u misschien een wasmachine of wellicht een toilet op een plaats waar u niet direct bent aangesloten op de reguliere afvoer? Dan bent u met de broyeur geholpen. Kijkt u voor meer informatie gerust op onze site!