Deze meubelen mogen niet in je kantoorinrichting ontbreken

De kantoorinrichting, de een vindt het geweldig om te doen terwijl de ander het liever uitbesteed aan een externe partij. Maar als we kijken naar de huidige trends, welke meubelen mogen dan absoluut niet ontbreken in je nieuwe kantoor? Zo weet je in ieder geval waar je kantoor aan moet voldoen om een beetje mee te gaan met de huidige trends. Wij hebben vijf meubelen die een echte musthave in het kantoor zijn voor je op een rijtje gezet.

De minimalistische kuipstoel

De trend van een minimalistische inrichting is al een tijdje bezig en deze wordt ook steeds populairder bij de kantoorinrichting. Een echte statement onder deze minimalistische stijl is de kuipstoel. Zo staan ze niet alleen leuk in de vergaderzaal maar zijn ze ook een leuke toevoeging aan de flexwerkplek waar personeel even tot rust kan komen. Ze zien ze er niet alleen leuk uit maar zitten ook nog is lekker.

De loungebank

De loungebank mag ook absoluut niet ontbreken bij de kantoorinrichting. Het kantoor wordt namelijk steeds meer een combinatie van werk en ontspanning. Een loungebank draagt hier goed aan bij en geeft het personeel de kans om naast de vaste werkplek soms ook even een andere plek op te zoeken. Dit zorgt niet alleen voor meer plezier in het werk maar ook voor meer creativiteit.

(Koffie)bar

De tijd van een saaie kantine is voorbij. De kantine moet niet alleen dienen voor het smeren van een boterham maar ook een plek zijn waar het personeel even samen kan komen tijdens de lunch. Zorg er dus voor dat je de (saaie) kantine omtovert tot een leuke bar of koffiebar. Staat ook nog is leuk voor de klanten die je komen bezoeken 😉

Tafelvoetbal

Zoals we net al hadden benoemd wordt ontspanning steeds belangrijker. Een goede toevoeging hieraan is tafelvoetbal, een pingpongtafel of een playstation met een potje FIFA erop. Dit geeft het personeel de kans om naast het werk in de pauze even de ontspanning op te zoeken. Zorgt niet alleen voor meer plezier in het werk maar draagt ook bij aan de productiviteit van het personeel.

Meubels nieuw leven inblazen? Een schoonmaakbedrijf helpt je erbij

Je kent het wel, bij het aanschaffen van je bank of loungechair ziet hij er prachtig uit. Twee jaar later zien ze er echter uit alsof ze al meer dan vijf jaar in je woonkamer staan. Vooral als je kinderen in huis hebt of een huisdier die nogal wat haar verliest. Doodzonde en stiekem verlang je alweer naar het moment dat je je volgende bank mag uitkiezen. Dit is echter niet de enige oplossing want je kan er ook voor kiezen om je meubels te laten reinigen met behulp van een schoonmaakbedrijf. Zo zien je meubels er weer uit als nieuw en hoef je niet direct een fortuin uit te geven aan een nieuwe aanwinst.

Langer genieten van je meubels

Door het inhuren van een schoonmaakbedrijf voor het laten reinigen van je meubels zorg je ervoor dat je langer kan genieten van je meubels. Ze zijn namelijk vaak nog niet aan vervanging toe maar hebben gewoon een opfrisbeurt nodig omdat ze er minder schoon uitzien door vlekken. Het zelf schoonmaken van de meubels heeft vaak niet het effect wat je voor ogen hebt, simpelweg omdat je er de juiste apparatuur niet voor hebt. Doordat een schoonmaakbedrijf gebruik maakt van een intensief reinigingssysteem ziet je bank en binnen no time weer uit als nieuw. Daarnaast wordt er vaak ook een beschermlaag aangebracht die ervoor zorgt dat de stoffering langer schoon blijft en jij dus langer kan genieten van je meubels.

Voordelen van de hulp van een schoonmaakbedrijf

Naast het feit dat je het zelf niet hoeft te doen zorgt het gebruik maken van een schoonmaakbedrijf voor meerdere voordelen.

Hierbij hebben wij alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Gegarandeerd het beste resultaat door gebruik van de juiste apparatuur.
  • Ook handig als je last hebt van een huisstofmijt allergie. De huismijt wordt tijdens een behandeling namelijk verwijderd.
  • Het schoonmaakbedrijf komt gewoon bij je thuis.
  • De meubels blijven langer schoon door een vuilwerende beschermlaag.
  • Nieuw vuil kan in de toekomst gemakkelijker verwijderd worden.

5 tips om jouw dagschoonmaak leuk te maken!

Je kent het wel de wekelijkse dagschoonmaak in huis… niemand zit er op te wachten, maar toch moet het gedaan worden. Hoewel er mensen zijn die er van houden zijn de meeste mensen geen fan van schoonmaken. Dus hoe maak je dit zo gemakkelijk mogelijk met de minste inspanning?

Zorg voor een systeem  

Om maar in de rondte schoon te maken en op te ruimen heeft geen nut, dan kan je het beter niet doen. Het is veel beter om schoon te maken met een systeem en dat begint eigenlijk al bij je interieur en meubels die je uitzoekt. Bij sommige kasten of banken weet je al voor dat je het aanschaft dat het moeilijk schoon te houden is en als je van jezelf weet dat schoonmaken niet je hobby is, schaf dan niet zulke kasten of banken aan. Verder is het een tip om altijd van boven naar beneden schoon te maken, dus stof eerst de planken af voordat je begint te stofzuigen.

Kies de juiste schoonmaakmiddelen

Voordat je begint met de dag schoonmaak, moet je natuurlijk wel weten welke schoonmaakmiddelen je nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een mooie bank hebt aangeschaft informeer jezelf dan ook gelijk hoe je die bank mooi kan houden en met welke middelen je het kan schoonmaken. Het is natuurlijk zonde als je verschillende schoonmaakmiddelen gebruikt waardoor je de bank beschadigd.

Maak je huis stofvrij!

Stoffen hoort bij de dagschoonmaak. Stof is niet gezond en zeker voor mensen met een stofallergie. Stof kan je met een vochtige doek afnemen of met een Swiffer. Zoals hiervoor al werd benoemd moet je altijd eerst stoffen voordat je stofzuigt omdat stof op de grond valt en dan kan je het gelijk stofzuigen.  

Snel schoonmaken

Als je rommel of viezigheid ziet op tafel, ruim het dan gelijk dan even op. Zo zorg je er namelijk voor dat je woning opgeruimd en netjes blijft en kost de dagschoonmaak een stuk minder tijd.  

De Biggest Machinery

One of the biggest machinery die er is is de CATERPILLAR 990H een enorme wiellader. De 990H is speciaal ontworpen voor mijnbouw, bulk materiaalverwerking en groot volume grondverzet. Wielladers zijn veelzijdige mobiele schoppen die materiaal van voorraden naar vrachtwagens vervoeren. De machine kan vrachtwagens met een capaciteit van 60 tot 70 ton laden in de standaard hijsopstelling en vrachtwagens met een capaciteit van 100 ton in de hoogte lift. De kleine en middelgrote variant wielladers hebben vaak een koppeling koppelstuk waardoor ze werktuigen als vorken, bezems en hefarmen kunnen gebruiken. De nieuwe Cat 990 past uitstekend in het programma zware wielladers van Caterpillar.

De cabine van de machine

De cabine is ruim van opzet, comfortabel en vooral veilig door de ROPS-specificatie van de constructie. De machine is zo ingericht dat de cabine beschikt over grote raampartijen, de machinist heeft hierdoor een voldoende, en dus veilig, uitzicht naar alle mogelijke kanten. Het is erg opvallend dat de biggest machinery beschikt over een laag geluidsniveau in de cabine, namelijk 73 dB(A). Ook beschikt deze biggest machinery over een airconditioning-systeem voor een prettig werkklimaat onder alle omstandigheden in de cabine.

Aantal verkopen

In heel Nederland zijn er in 2017 765 rupsgraafmachines, 465 wielladers, 706 mobiele graafmachines en 2667 minigraafmachines verkocht.

Technische  informatie

De maximale snelheid van de Caterpillar 990H is 22.4 km/h, de caterpillar 990H heeft een maximale opvoerhoogte van 3.95 m, een schep die 4.61 m breed is, is 12,85×4,07×5,07 m groot (L/B/H) en een draaicirkel van 20.74 m.

Wat zijn naamplaatjes?

Naamplaatjes, ook wel naambordjes genoemd, zijn uitstekend geschikt om je (bedrijfs)naam op je pand te laten drukken. Ook wordt het veel bij huizen, appartementen en flats gebruikt. De naambordjes zijn goed bestemd tegen alle weersomstandigheden en zijn dus ideaal te gebruiken buiten op de muur of deur.

Waar worden naamplaatjes voor gebruikt?

Naambordjes worden vooral gebruikt voor flats, appartementen, bedrijfspanden, huizen en bij brievenbussen. Vooral bij flats, appartementen en bedrijfspanden kan dit erg handig zijn omdat er in deze gevallen meerdere bedrijven of appartementen aanwezig zijn. De naambordjes zijn in vele verschillende kleuren en stijlen beschikbaar.

Wat staat er op een naamplaatjes?

Voor de naambordjes voor bedrijfspanden staat er in de meeste gevallen alleen de bedrijfsnaam op. Bij de naambordjes voor flats en appartementen staat meestal alleen de naam van de bewoner erop beschreven. Meestal staan er in die gevallen één of twee voor- en achternamen op. Ook bij rijtjes- en vrijstaande huizen worden naambordjes gebruikt, vaak worden dan alle bewoners van het huis op het naambordje gezet.

Verschillende soorten naamplaatjes

Er zijn verschillende naambordjes verkrijgbaar, zo heb je ze met een achterzijde die verlicht is zodat alle letters goed zichtbaar blijven in de avonduren. Doordat de naambordjes volledig computergestuurd worden gemaakt zijn nagenoeg alle lettertypes te graveren. Ook kunnen de meeste bedrijven het logo van de onderneming in het naambordje laten verwerken. Ook is zo goed als elk materiaal verkrijgbaar bij de meeste bedrijven.

Hoe worden naamplaatjes gemaakt?

Naambordjes worden op verschillende manieren gemaakt, zo kan je ervoor kiezen om de bordjes te laten graveren maar je kan er ook voor kiezen om het door middel van een soort stickers op je naamplaatje te bevestigen. Welke manier je ook kiest, de naambordjes zijn bestemd tegen alle weersomstandigheden.

Wat is een Asbestverwijderaar?

Een asbestverwijderaar is iemand die op professionele wijze asbest verwijderd. Maar wat is dat asbest nou precies?

Asbest heb je in allerlei verschillende kleuren van wit tot bruin en van groen tot geel. De naam asbest komt van het Griekse woord ‘abantos’ wat onverwoestbaar betekent. Vanaf de oudheid wordt asbest al vaak gebruikt bij bouwwerken denk hierbij aan woningen en andere gebouwen. Asbest was vroeger zo populair vanwege de kracht, slijtvastheid, brandwerendheid en isolerende eigenschap. Asbest werd onder andere toegepast in asbestcement (bijvoorbeeld golfplaten, rioolbuizen), remmen, spuitasbest (bijvoorbeeld isolatiemateriaal of brandwering) en verharding van wegen en straten. Asbest zelf is ongevaarlijk, maar losse asbestvezels zijn schadelijk voor de luchtwegen. Blootstelling aan asbestvezels kan longkanker, asbestpleuritis, pleuraverdikking en maligne mesothelioom (buikvlies en longvieskanker).

Wat doet een Asbestverwijderaar?  

Eerst bereiden de asbestverwijderaars zich voor om de asbest te kunnen verwijderen. Ze lopen de veiligheidsmaatregelen na en zetten het gebied af met waarschuwingslint of borden. Wanneer ze beginnen met het verwijderen van de asbest dan dragen ze beschermende pakken en nemen ze een wagen mee waar zij kunnen douche om zo de giftige deeltjes af te kunnen spoelen. De ruimte waarin wordt gewerkt wordt onder druk gezet, zodat de asbestdeeltjes niet kunnen ontsnappen. De asbestverwijderaars hebben zakken mee waar ze de asbest in bewaren en zo veilig kunnen vervoeren. Als ze klaar zijn met het verwijderen van asbest maken ze de ruimte grondig schoon.

Hoe wordt je een Asbestverwijderaar?

Er is geen opleiding om asbestverwijderaar te worden, maar vaak hebben asbestverwijderaars een opleiding in bouwkunde gedaan of een laboratoriumopleiding. Het is wel handig om de cursus DAV volgen. DAV staat voor Deskundige Asbest Verwijderaar. Met het certificaat kan je aangeven dat je asbest kan verwijderen. Vaak eist men ook dat je een VCA certificaat hebt, dat staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers.

4 redenen waarom je glaswanden in je kantoor nodig hebt

Tegenwoordig zie je steeds vaker glaswanden bij bedrijfspanden. Maar waarom is dit zo’n opkomende trend naast het feit dat het er modern, strak en luxe uitziet? Glaswanden hebben namelijk vele voordelen. Maar wat zijn deze voordelen nou precies en is het een aanrader voor jouw persoonlijke kantoor?

Natuurlijk daglicht door glaswanden

Glaswanden zijn zoals de naam het al zegt van glas. Dit zorgt ervoor dat de zon er gemakkelijk doorheen schijnt en daardoor zorgt voor natuurlijk daglicht in het kantoor. Dit natuurlijk daglicht is niet alleen goed voor de mens maar schijnt ook nog eens beter te zijn voor de werksfeer. Dit komt door de bron van energie die medewerkers goed kunnen gebruiken op een werkdag. Je zit immers vaak een hele dag op het kantoor. Klein pluspuntje daarbij is dat je geen lampen nodig hebt en daarmee energie bespaard. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Privacy met glaswanden

Met glaswanden kan je nog steeds ruimtes van elkaar scheiden, denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende afdelingen binnen je bedrijf. Met glaswanden creëer je privacy zonder het gevoel opgesloten te zijn in een ruimte. Binnen een bedrijf moet je natuurlijk ook vergaderen of een telefoontje plegen en dan is het fijn dat je je even kan afzonderen. Natuurlijk kan je alles nog wel steeds zien door de glaswanden, dit zou ervoor kunnen zorgen dat je minder geconcentreerd kan zijn. Wil je dit risico niet lopen? Dan kan je altijd nog kiezen voor gematteerde glaswanden. Zo behoud je de transparantie, maar creëer je tegelijkertijd ook privacy.

Creatief zijn met glaswanden

Naast een basic glaswand kan je zoals hiervoor besproken ook kiezen voor een glaswand die gematteerd is. Is dit nog iets te saai voor jou? Dan kan je er ook nog voor kiezen om een tekst, logo of motto op de glaswand te plaatsen.

Goed voorbereid is het halve werk

Bij het renoveren van uw dak is hier uiteraard het geschikte materiaal voor nodig. En er is een groot aanbod aan verschillende materialen zoals, aluminium, lood, zink, RVS of zetwerk plastisol. De keuze uit materiaal kan afhankelijk zijn van de toepassingen aan uw dak. En met de nieuwste technieken van de afgelopen jaren zijn grote voordelen mogelijk met diverse materialen.

Wat houdt zetwerk op maat in?

Met gebruik van een kantbank of zetbank worden nauwkeurig scherpe of ronde hoeken aangebracht voor uw dak bewerkingen op maat. Dakafkappingen, (dak)goten en gevelkledingen zijn allemaal te realiseren. En afhankelijk van de toepassingen kennen de mogelijkheden alleen maar voordelen. Dit proces is minder tijdrovend en nauwkeuriger dan lassen. Bij zetwerk op maat heeft u altijd een mooie afwerking van uw dak.


Toepassing van zinken zetwerk

Hoogwaardig zetwerk moet voldoen aan bepaalde gestelde eisen. En vakspecialisten van hoog niveau zorgen voor kwaliteit zetwerk dat op basis van uw metingen worden omgebogen naar uw wensen. Bij het produceren van zetwerk op maat staat zink het meest bekend om zijn lange levensduur, milieubewuste keuze en onderhoudsvriendelijkheid. En ook al is zink op maat een ambachtelijke werkwijze. In de moderne nieuwbouw wordt zink zetwerk steeds vaker toegepast.


Het verschil tussen zink op maat en aluminium op maat

Met zijn hoge corrosiebestendigheid veroudert het niet en zorgt het ook nog eens voor een karakteristieke uitstraling. Zink op maat word bij zowel nieuwbouw als renovatie toegepast. Voor een elegante, moderne look gaat u voor aluminium op maat. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en in tegenstelling tot zink, roest aluminium niet doordat een dun laagje ervoor zorgt dat het metaal afsluit van zuurstof.

Heeft u nog vragen over?

Wilt u graag geadviseerd worden? Of wilt u wat extra informatie over de verschillende materialen? Ga dan langs bij een groothandel. Specialisten kunnen u voorzien van meer informatie over de materialen en de voor- en nadelen. Zij kijken gerust met u mee voor het geschikte materiaal voor uw dak bewerkingen.

Hoe je gemakkelijk en snel je huis een make-over kan geven

Soms ben je er gewoon zo aan toe. Je huis anders inrichten. Over het algemeen kost dit vaak veel tijd en ook geld. Vaak beslissen mensen om hun hele interieur aan te passen, ze gaan dan een aanhangwagen huren en sjouwen de hele dag met spullen. Dit hoeft allemaal niet per se. Je kan je huis al heel gemakkelijk een frisse look geven door slechts een paar kleine dingetjes te veranderen die helemaal niet zoveel tijd in beslag nemen.

It’s in the details
Met slechts een paar kleine veranderingen kun jij je huis omtoveren tot een nieuw fris stekje. Je bespaart jezelf heel veel tijd door het grote interieur onveranderd te laten. Kijk naar de kleine details in je huis. Wat is makkelijk en goedkoop om te veranderen? Zie deze kleine details niet over het hoofd, want slechts een paar nieuwe kussentjes op je bank kunnen al heel veel doen!

List it
Na goed je huis doorgespeurd te hebben, is het natuurlijk wel handig om bij te houden welke kleine details jij zou willen aanpassen. Indien je ook al een goed idee hebt wat daarvoor in de plaats moet komen, kun je dat er zeker bij schrijven! Zo houd je lekker overzicht en kun je ieder moment van de dag met je lijstje op pad gaan. Mocht het deze week niet uitkomen? Geen probleem! Het kan over 2 weken ook nog wel, want door je lijstje vergeet je niets!

Inspiration is key
Heb je nou werkelijk nog geen idee wat voor nieuwe details je in je huis wil halen? Geen paniek! Een paar scrolletjes op Pinterest en wat catalogussen afspeuren doet al wonderen. Voor de echte crea-bea’s onder ons kun je ook een moodboard maken, waarin je de kleurtinten en details overzichtelijk kunt verwerken. Dit kost echter wel weer meer tijd.


Om je een meer gericht idee te geven welke details jouw interieur gemakkelijk opnieuw kunnen laten stralen, wordt een klein overzichtje gegeven:
– Planten, een simpele bloempot of hanger met een fleurige bloem erin kan al wonderen doen. Het voegt meer kleur toe aan je interieur, het ruikt lekker en ziet er lekker fris en gezellig uit.
– Kaarsen, het is zo simpel maar het kan je tafel al een stuk minder kaal laten ogen. Bovendien zijn er zoveel diverse kleuren, waardoor je huis lekker opgefleurd wordt.
– Kussentjes en kleedjes, het maakt je bank vaak nog comfortabelere dan hij al is en het geeft je interieur een andere look.

Je kan natuurlijk het interieur ook een persoonlijke touch geven door meer foto’s neer te zetten. Dit kan op de meest creatieve manieren. Een leuke foto laten printen op een kussen is bijvoorbeeld ook heel erg leuk!

Alles in een keer
Het kan natuurlijk voorkomen dat je klein begint, maar uiteindelijk veel meer spullen haalt dan nodig is. Ook hier geen paniek. Je kan altijd een aanhanger huren voor een dagje om er zeker van te zijn dat al je spullen sowieso mee kunnen. Een andere optie is om een grotere auto te lenen van een vriend(in) of familielid.

Tips om je woning een huiselijke sfeer te geven

Met name in de koude wintermaanden is er niets fijner dan een woning waar het echt gezellig is! Heerlijk met de hele familie op de bank, lekker samen Netflixen en dat je je dan echt thuis voelt. Misschien ben je net verhuisd en voelt je woning nog een beetje kil en kaal, of misschien woon je al langer in dezelfde woning en is de sleur er een beetje ingeslopen. Hoe dan ook zijn wat tips om je huisje een fijne sfeer te geven nooit weg. Lees dus snel verder!

Foto’s aan de muren

Als er een manier is om je woning een fijne, huiselijke sfeer te geven, dan is het wel door het ophangen van foto’s! Kiekjes van die heerlijke vakantie aan de Spaanse kust, een gezellig plaatje van die ene avond met je vriendinnen, een familieportret – je hebt door de jaren heen vast meer dan genoeg mooie herinneringen gemaakt en hopelijk ook op de gevoelige plaat vastgelegd. Doe er iets mee! Op de harde schijf van je computer staan ze ook maar gewoon te verstoffen, dus print ze uit en hang ze op! Maakt van je woning direct een heerlijk persoonlijk plekje. En dat zien we natuurlijk graag.

Tapijt om heerlijk in weg te zakken

In de winter kan de vloer soms flink koud aanvoelen. De oplossing? Een heerlijk, wollig tapijt! Zo eentje waar je met je blote voeten lekker diep in kunt wegzakken. Of lekker op liggen, al kijkend naar de tv. Daar word je toch blij van! Koop dus tapijten voor je woonkamer en slaapkamer; instant geluksgevoel gegarandeerd!

Geef je muren een nieuwe kleur

Kijk eens om je heen; hoe lang zijn de muren nu al in diezelfde, saaie beige- of grijstint? Veel te lang? Kijk, dan is het dus hoog tijd om de muren eens een nieuwe lik verf te geven! Als je muren al veel te lang dezelfde kleur hebben, is het leuk om weer eens iets nieuws te doen. Met de lente in aantocht zijn pastelkleuren als babyblauw, zachtgeel of zalmroze aanraders. Maakt je huisje direct fris en weer helemaal klaar voor ‘t nieuwe seizoen!