Dit zijn de meubeltrends van 2019

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends. Nieuwe kleuren, nieuwe materialen en andere facetten binnen de meubeltrends zijn van groot belang. De afgelopen jaren waren het de lichte kleuren en minimalistische look welke van groot belang waren. Het nieuwe assortiment in de meubelzaken laat echter wat compleet anders zien. Het zijn opvallende kleuren en mooie combinaties welke een nieuwe trend uitzetten. Zelfs voor tuinmeubelen zien we deze verandering. Het is goed om de nieuwe trends niet te missen. 

Minimalistische bureaus

Voor de studeerkamer zien we mooie witte meubels. De basis is minimalistisch en simpel. Het was de trend voor 2018. In 2019 is de meubeltrend gedraaid en zijn de kleuren donkergroen, bordeaux rood en okergeel welke op de voorgrond staan. Mooie messing en gouden elementen maken het helemaal af samen met natuurlijke materialen. Een paar jaar geleden zouden we het bestempelen als kitscherig. Nu is het mooi en past het binnen de meubeltrend. Het is goed om de juiste kleuren te gebruiken met de juiste materialen. 

Opvallende woonaccessoires

Naast de opvallende kleuren worden er ook meer opvallende woonaccessoires gebruikt. Denk aan gouden dienbladen en grote zilveren kandelaren. De accessoires kunnen iedere woonkamer een kleine metamorfose geven. Helemaal wanneer de meubels een neutrale kleur hebben. Het is dan eigenlijk een noodzaak om met de woonaccessoires te spelen en ze goed te gebruiken. In alle webshops en grotere winkels is de nieuwe trend duidelijk te herkennen. Het is mooi om de verschillende nieuwe accessoires te zien en te kopen. 

Loungen

Voor de meubels is de trend nog steeds lekker loungen. Chill banken en daarnaast ook hippe en moderne kleuren. Er wordt ook veel gebruik gemaakt van oude elementen. Steigerhouten meubels opgefraaid met messing hang- en sluitwerk. Back to basic is nog steeds in. Samen met felgekleurde kussens en accessoires maakt het helemaal af. 

Rolhorren voor het dakraam

Heerlijk, zomer, lekker weer, fijn buiten eten en gewoon genieten. Het nadeel is de vliegen, muggen en wespen die je lastigvallen, maar daar is vaak wel wat aan te doen.

Beestjes in huis, daar zit niemand op te wachten, toch?
Om het huis een beetje koel te krijgen zijn dakramen ideaal. Het raam lekker open, de warme lucht stijgt op en verdwijnt uit je huis. Maar een open dakraam is een uitnodiging voor vliegen en muggen, zeker als je ‘s avonds een lampje aan hebt.

Dan ontkom je eigenlijk niet aan een hor voor je dakraam, zoals voor je deuren en andere ramen.

Wat voor hor kies je?
Er zijn veel mogelijkheden, en het is afhankelijk van jouw situatie wat voor soort hor je kiest. Kies je een standaard hor van de bouwmarkt, of een goedkope aanbieding van de supermarkt? Of laat je toch liever een hor op maat maken?

Goedkoop is duurkoop
Natuurlijk kun je een stuk gaas kopen, wat met klittenband wordt bevestigd op het kozijn. Dat is een goedkope oplossing, maar heeft ook grote nadelen.
Als je regelmatig deze “hor” los maakt, bijvoorbeeld om een dekbed even te luchten, zal het klittenband snel los gaan en wordt de hor nutteloos.

Een andere oplossing is een inzethor van de bouwmarkt. Deze zitten in een frame en worden op, of in, het kozijn geplaatst. Het grote nadeel van deze horren is dat er vaak een kier zit tussen het kozijn en de hor. Misschien niet bij het plaatsen, maar na verloop van tijd kan er ruimte ontstaan, zeker als de hor op het kozijn is geplaatst. En we weten allemaal dat de kleinste kier voldoende is voor het ongedierte om binnen te komen. Deze horren zijn wel geschikt voor draai-kiep ramen

De beste oplossing voor het dakraam, de rolhor
Zonder twijfel is de rolhor het meest geschikt voor een dakraam. Sommige rolhorren hebben alleen een rolmechanisme boven en houders aan de onderkant waar de hor in vastgezet wordt. Het risico is bij deze versies heel groot dat ongedierte nog steeds gewoon binnen komt, dus zorg voor een goede raam rolhor, met geleiders aan de zijkant. Door de geleiders hebben insecten geen kans, en blijft de hor ook goed zitten als er een keer wat wind staat, of wanneer het regent.

Pollenwerende horren
Er is gaas waarbij 100% van alle graspollen en tot 99% van de andere pollen worden tegengehouden. Dit “Polltex” bestaat uit extreem dicht geweven gaas, waar de pollen niet doorheen kunnen. De frisse lucht kan er nog wel doorheen, hoewel iets minder dan bij normaal gaas.

Dit gaas kun je niet gebruiken voor rolhorren, hoewel sommige fabrikanten het wel zo aanbieden. De reden is dat de pollen blijven vastzitten aan de buitenkant van het gaas. Als de hor oprolt, komt een deel van de binnenkant van het gaas in contact met de buitenkant en de pollen. Als je de hor weer uitrolt haal je dus juist pollen binnen.

Bron: schilder-inutrecht.nl

bankstel bekleden

Het opnieuw bekleden van je bankstel: stappenplan

Je bankstel heeft zijn mooiste tijd gehad en het wordt tijd voor wat nieuws. Een volledig nieuw meubel aanschaffen hoeft hierbij niet altijd de beste keuze te zijn. Je kan er ook voor kiezen om je bank opnieuw te laten bekleden. Je bank krijgt dan een nieuwe uitstraling, zonder dat het je teveel geld hoeft te kosten. Bovendien is de bank dan volledig naar eigen smaak gerestaureerd. Hoe je het beste te werk kan gaan? We geven hieronder een kort overzicht.

Wat is er stuk?
Voordat je besluit om je bank opnieuw te laten bekleden, is het verstandig om te kijken of de bank zelf nergens kapot is. De stof of het leer dat zich om de bank bevindt mag scheuren en dergelijke bevatten, maar als de kern van de bank maar goed is. Het zou natuurlijk zonde zijn als je het meubel opnieuw laat bekleden en er een paar weken later een poot afbreekt. Als de bank zelf nog stevig is, dan is opnieuw laten bekleden zeker een optie.

Wat voor boost wil jij je interieur geven
De volgende stap die dan gezet dient te worden, is het goed observeren van je eigen interieur. Nu je de bank toch een andere look gaat geven, wat voor soort look zou dat dan moeten zijn? Zijn er andere dingen in het interieur die je zou willen veranderen, zoals bijvoorbeeld andere kussens. Door een groot centraal meubel in je woonkamer een andere stijl te geven, kan je gehele interieur anders ogen. Dit is iets waar je je bewust van moet zijn.

Op naar restauratie
Het moment is dan daar. Je weet ongeveer wat je met je bank wilt, nu moet je het alleen nog aan een restauratiebedrijf vertellen. Sommige restauratie bedrijven bieden aan om de bank persoonlijk op te halen, maar dit kun je natuurlijk ook zelf doen. Via goedkoop auto huren heb je snel en eenvoudig een grotere auto of bus waar je bank makkelijk in past. Je hoeft dan alleen nog een paar sterke handen te regelen die jou helpen om de bank in het vervoersmiddel te plaatsen. Eenmaal bij het bedrijf kunnen zij jouw bank nog eens extra na checken en kun je jouw idee voordragen. Zij zullen je dan voorbeeldstoffen laten zien en op basis hiervan kun jij je keuze maken.

Van restauratie naar huis
Wanneer de bank getransformeerd is tot je nieuwe lieveling, kun je deze met een auto huren natuurlijk weer zelf ophalen. Toch bieden veel restauratie bedrijven ook een bezorgdienst aan die je wellicht prettiger vindt. Zij zullen de bank dan ook in je woonkamer plaatsen en je kunt meteen lekker genieten van je gloednieuw ogende bank.

Vergelijk de restauratiebedrijven altijd goed met elkaar. Ze kunnen nogal verschillen in prijs en kwaliteit en daarnaast ook in de services die zij aanbieden. Lees je daarom goed in, zodat je lang en gelukkig van je ‘nieuwe’ bank kan genieten.

Welke kleur verf kopen?

Het kiezen van de juiste verfkleur

Het kiezen van de juiste kleur verf vergt bij velen veel tijd en energie. Je wilt de juiste keus maken, omdat kleuren de sfeer erg beïnvloeden. Maar hoe weet je dat je de juiste verf kleur hebt gekozen. Er worden geregeld fouten gemaakt bij het kiezen van verfkleuren. Dit zijn een aantal fouten die jij niet moet maken:

-De verfkleur komt anders tot uiting in elke andere belichte ruimte.

In de winkel wordt er gebruik gemaakt van TL-balken. De belichting in de winkel is heel anders als die bij jouw thuis. Als je dan thuis bent kan het zo zijn dat je de kleur niet meer terug herkend als in de winkel en dus ook ontevreden wordt over de keus. Het handigst is om dit thuis eerst uit te testen en te kijken hoe deze je bevalt. Alleen een smalle strook kan misleidend werken. Verfsuper.com adviseert je graag.

-De verfkleur ziet erg gedurende de dag anders uit.

Lichtinval gedurende de dag heeft heel veel effect op de uiting van de door jou gekozen verf kleur. Om deze juiste kleur te kiezen moet je zowel overdag als in de avond controleren of je tevreden bent met de wijze waarop de kleur tot uiting komt. Zorgt de gekozen verf kleur zowel overdag als ‘s avonds voor de gewenste sfeer? Dit is een heel belangrijke vraag die elke klusser zichzelf moet stellen.

-Niet omdat jij het verschil niet kan zien, betekent dit dat het niet bestaat.

Er zijn heel veel soorten wit en grijs. Ook al merk je in de winkel geen verschil, onthoudt dan dat deze er zeker is. Om de juiste tint te kiezen is het handig om te bepalen wat voor meubels en vloerkleden je wilt plaatsen. Zo kan je makkelijker beslissen of je voor een koele tint of bijvoorbeeld een matte tint gaat.

-Een te felle kleur kiezen

Veel mensen denken dat ze een felle kleur moeten kiezen om een vrolijke sfeer in huis te hebben. Hierdoor kiezen ze vaak alweer voor een te felle kleur. Dit kan heel storend werken. Een gezellige sfeer kan ook met een zachte tint worden gecreëerd. Bedenk maar dat je na een lange dag werken niet in een fel rode kamer wilt binnenkomen.

– Wit zorgt voor meer dan alleen een fris gevoel.

Als je een klein huis hebt is het handigst om alles wit te verven en statement pieces met kleuren te combineren met de witte muren. Witte verf geeft niet alleen een fris gevoel maar doet kleine ruimtes ook groter ogen. Dit is zeker van belang als jouw huis aan de kleinere kant is.

-Plan eerst, voer daarna uit

Je huis verven kan een leuke DIY-project zijn. Zorg er toch voor dat je een goed plan hebt bedacht alvorens je begint met verven. Eenmaal geverfd betekent niet dat je er niets meer aan kunt veranderen, maar het kan wel voor onnodig tijdsverlies zorgen. Dit is te voorkomen door alle fouten weg te werken uit jouw planning.

Digitale deursloten – een betere optie voor de veiligheid van uw woning

Voor de veiligheid in huis hebben we een geschikt sluitsysteem nodig, zodat we een zonder zorgen een leven kunnen leiden met waarbij onze waardevolle spullen veilig zijn. Dit kan als we het juiste slot hebben dat is voorzien van alle mogelijkheden van een goed sluitsysteem. Tegenwoordig zijn er verschillende gerenommeerde bedrijven die zich met dit onderwerp bezighouden en die een aantal effectieve en onmisbare sluitsystemen op de markt hebben gebracht. Een van deze systemen zijn de digitale deursloten, die worden gebruikt op deurklinken en deurhendels voor een hoogwaardige beveiligingsmogelijkheid en die zeer populair zijn.

Digitale sloten zijn het type sluitsysteem dat beschikbaar is voor  deuren bij bedrijven, luchthavens en andere belangrijke plaatsen zoals hotels. Normaal gesproken hebben we voor ons huis niet zo’n hoogwaardig sluitsysteem nodig, omdat deze sloten niet goedkoop zijn en meer kunnen dan alleen maar openen en sluiten, iets wat we thuis vaak niet nodig hebben. Voor deze sloten is meer dan alleen een sleutel nodig om ze te ontgrendelen, wat noodzakelijk is voor belangrijke zaken met betrekking tot de hoogste veiligheid. Zo’n slot is niet goedkoop. We kunnen beter eerst alle beschikbare opties langslopen voordat we een dergelijk systeem gaan aanschaffen.

Het beveiligingssysteem dat op digitale deursloten zit is geautomatiseerd en gebaseerd op bepaalde technieken. Zo zijn er bijvoorbeeld sloten die ontgrendeld moeten worden door bepaalde codes op het toetsenbord in te voeren. Zonder deze code worden deze sloten niet geopend. We kunnen de code wijzigen als we later een ander beveiligd systeem willen gebruiken. Dit wordt vooral gedaan om de kans te vermijden dat de pincode per ongeluk wordt onthuld.

Een ander type digitaal sluitsysteem is het digitale kaartslot. Dit is een zeer populair slot dat wordt gebruikt in bijvoorbeeld de hotelsector, omdat het gemakkelijker en flexibeler is. Gebruikers hoeven geen specifieke code voor de bevestiging te onthouden en kunnen het slot ontgrendelen met behulp van een specifieke creditcard die al de nodige controlesignalen heeft.

Digitale deursloten zijn populair bij mensen die op zoek zijn naar een effectief beveiligingssysteem voor hun bewoners en instellingen. Deze elektronische sloten helpen hen om aan alle belangrijke veiligheidsdoeleinden te voldoen. Als iemand een ontgrendeling forceert, zal er een alarm klinken bij de betreffende eigenaar te maken. Dit is een betrouwbare optie voor onze veiligheid.

Lees meer over Digitale deursloten – locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

inboedelverzekering nodig

Een inboedelverzekering, is het nodig?

Besparen op dingen is altijd fijn. Dan heb je weer meer geld over voor leuke dingen! Wat veel mensen niet weten is dat je op verzekeringen ook best kunt besparen. Je hoeft je echt niet overal voor te verzekeren. Bovendien is af en toe overstappen op een andere verzekeraar geen slecht idee. De pakketten die verzekeraars aanbieden kunnen ieder jaar wisselen en soms kan het bij een andere verzekeraar ineens een stuk voordeliger zijn. Over het algemeen hoef je je eigenlijk niet te verzekeren voor dingen die je zelf ook kunt betalen. Deze vraag kan ook gesteld worden voor de inboedelverzekering, is deze wel echt nodig? We zullen de voor- en nadelen eens uiteenzetten.

Een inboedelverzekering?

Het kan zo zijn dat je überhaupt nog nooit van een inboedelverzekering hebt gehoord. Mensen verzekeren zich als het ware voor diefstal of schade van hun spullen. Mocht je huis bijvoorbeeld afbranden, dan kun je je inboedel vergoed krijgen. In zo’n soort situatie kiezen mensen vaak ook voor een opstalverzekering, zodat de dergelijke schade aan het huis zelf ook vergoed wordt. Dit klinkt misschien in eerste instantie allemaal een beetje onzinnig, maar als je eens goed de waarde inschat van al je spullen kan het nog best handig zijn. Alleen een nieuwe Iphone kost tegenwoordig al een behoorlijk bedrag en het is natuurlijk super fijn als je zoiets verzekerd hebt.

Dergelijke kosten

De kosten van de premie van een inboedelverzekering kunnen erg verschillen per verzekeraar. De premie wordt onder andere bepaald aan de hand van je inkomen en het formaat van je huis. Meestal is de premie van een inboedel niet heel hoog per maand. We praten hier over slechts enkele euro’s. Daarbij zit ook altijd een eigen risico.

Wat zijn de voordelen?

De prijs die je betaalt is natuurlijk niet erg veel. Wanneer er iets mocht gebeuren met je inboedel, heb je het bedrag vaak makkelijk uit. Dit geeft je natuurlijk al een zekere gemoedsrust. De premie die je betaald staat dus niet in verhouding met de bedragen die je uitbetaald kunt krijgen. Je moet dan nog wel gewoon goed verzekerd zijn.

Wat zijn de nadelen?

Een nadeel is toch wel dat je premie betaald voor iets waar je misschien wel nooit gebruik van gaat maken. Het is dan nog niet zo’n groot maandelijks bedrag, maar zelfs zo’n bedragje kan soms al drukkend zijn. Daarnaast is verzekerd zijn niet meteen een garantie voor een uitkering. Je weet nooit zeker of de verzekeraar gaat uitkeren en het kan dus ook erg tegenvallen wat dat betreft. Bovendien moet je altijd goed opletten wat je verzekerd. Hele kostbare spullen, zoals dure kunst zijn niet verzekerd bij een inboedelverzekering. Hier is weer een extra kostbaarhedenverzekering voor nodig.

Metaal en duurzaamheid

Pandeigenaren in de omgeving Nijmegen gebruiken steeds vaker zetwerk op maat voor hun gevel of daktoepassingen als duurzame oplossing. Met alle mogelijke van aluminium, lood, koper en zink blijft de vraag naar metaalbewerking Nijmegen stijgen. Uw dakgerelateerde toepassingen zijn te realiseren met behulp van machines en vakspecialisten ter beschikking. Het is mogelijk om de materialen te laten coaten, zagen, kralen, lassen en zetten. Als u nauwkeurige precisie en vloeiend in elkaar overlopende materialen zoekt, dan is zetwerk het meest voor de hand liggend. Vergeet niet dat duurzaamheid een van de populairste oplossing is en met zetwerk op maat krijgt u een duurzaam dak. Bent u al op de hoogte over de eigenschappen van bijvoorbeeld zink en de voordelen van zetwerk op maat?


Zink en zetwerk?

De vraag naar zink blijft stijgen en kent in vergelijking met andere metalen een stuk meer mogelijkheden. Zink is 100% recyclebaar, dus een meer duurzame optie is er niet. Zetwerk kent alleen maar vaktechnisch precisiewerk en heeft de term “zetten” gekregen doordat zetbankmachines, kantbanken en bankschroeven scherpe en/of ronde vormen buigen in het materiaal. Zodoende zijn de materialen vloeiend in elkaar te zetten als puzzelstukken voor de daktoepassingen aan uw pand of woning. De technieken zijn met de tijd steeds verder gaan ontwikkelen. Zetwerk kent alleen maar voordelen en het neemt een stuk minder tijd in beslag dan een lasproces. Laat de afwerkingen met zetwerk er dan ook een stuk professioneler uitzien. De afwerkingen worden altijd tot in de details doorgevoerd en reparaties zijn met zink geen enkel probleem.


Eigenschappen van zink op maat

Door de jaren heen is het toch wel een van de meest gekozen materialen voor uw daktoepassingen. Te realiseren bij daktrimmen, dakranden, afdekkappen, dakgoten, waterslagen en afvoeren staan metaalbewerkingsbedrijven in Nijmegen altijd paraat om u van dienst te zijn. Onder metaal Nijmegen is zink zelfs na 50 jaar niet te weerhouden van zijn eigenschappen. Het meest gekozen materiaal verouderd niet en wordt ook niet broos. Dit kan niet over veel materialen gezegd worden. En met de kleuren coatings zijn een scala aan diverse kleuren door te voeren voor bijvoorbeeld uw bedrijfspand. Laat zink de oplossing zijn met een karakteristieke uitstraling van uw nieuwe dak.


Metaal specialisten tot uw service

In Nijmegen en omstreken zijn genoeg metaalbewerkingsbedrijven tot u beschikking. Of u nou dakranden zoekt of gevelbekleding. De vakspecialisten weten u alles te vertellen. Loop dus gerust eens binnen voor advies of informatie over materialen, daktoepassingen en de mogelijkheden. Na de zetwerk bewerkingen kunt u de producten afhalen of laten bezorgen. En bij levering wordt er zelfs een monteur ingezet om uw dak te installeren.

Tuin ideeën met een Taxus

Tijdens de zomer brengen we vaak veel tijd door in onze tuin. Op een warme zomerdag is het een heerlijke plek om de dag af te sluiten. Terwijl je lekker aan het relaxen bent, denk je misschien na over dingen die je eventueel in de tuin wilt veranderen. Misschien barst je van de ideeën en hoef je ze alleen nog maar uit te voeren. Heb je deze ideeën nog niet en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In deze blog vind je een aantal leuke tuin ideeën met de taxus!

Kenmerken van de Taxus

Voordat we onze Taxus-inspiratie met je delen, staan we even stil bij de kenmerken van deze struik. De struik is te herkennen aan zijn donkergroene naalden, welke een hoge dichtheid hebben. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om door een taxushaag heen te kijken. Je creëert er een mooie zichtdichte haag mee. Inkijk in de tuin is hiermee verleden tijd! Daarnaast is het goed om te weten dat de Taxus is wintergroene plant is. Dat wil zeggen dat de struik gedurende het hele jaar mooi groen blijft. Zo geniet je het hele jaar door van beschutting in de tuin, ook tijdens de wintermaanden.

Verschillende soorten Taxus

Verder is het goed om te weten dat er verschillende soorten Taxus zijn. In grote lijnen onderscheiden we de Baccata, Media Hillii en de Media Hicksii. De verschillende varianten hebben veel overeenkomsten, maar zijn in sommige opzichten ook verschillend. De Media Hillii is bijvoorbeeld een stuk compacter dan de Baccata. De Baccata groeit daarentegen weer een stuk sneller dan de Media Hillii, waardoor deze heel geschikt is om een hoge haag mee te vormen. Nu je op de hoogte bent van de kenmerken van de Taxus is het tijd voor een aantal leuke tuin ideeën met deze struik. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

Vorm er een haag mee

Allereerst kun je er natuurlijk voor kiezen om de Taxus als haag in de tuin te plaatsen. De struik is namelijk ideaal als groene erfafscheiding, zowel voor de voortuin als voor de achtertuin. Zoals hierboven genoemd kun je het beste voor de Baccata kiezen als je een hoge haag wilt. Is jouw tuin niet zo groeit en wil je dat de haag niet zoveel ruimte inneemt? Ga dan voor de Media Hillii. Deze Taxussoort blijft namelijk mooi compact!

Als solitaire plant


Een ander leuk idee is om de Taxus als solitaire plant in de tuin te plaatsen. In combinatie met andere struiken geeft dit een speels effect. Ook leuk: snoei de struik in een leuke vorm. Daar leent de Taxus zich namelijk uitstekend voor. Hierbij kun je denken aan een bolvorm, maar er zijn diverse andere vormen mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spiraalvorm, blokvorm of ovaalvorm? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bron: Tuinenmagazine.nl


Verhuisbedrijf voor senioren

Bent u al wat ouder en moet u binnenkort verhuizen naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een zorginstelling? Dat levert al genoeg stress op, laat daarom de verhuizing doen door seniorenverhuizing. Naast de drukte die spanningen oplevert, is het meestal ook emotioneel. Afscheid nemen van een woning waar u al jaren hebt gewoond, is niet gemakkelijk. Seniorenverhuizers houden daar rekening mee.

Verhuizen verspreid over meerdere dagen

Een verhuisbedrijf in Breda voor senioren houdt er rekening mee dat niet alles gehaast ingepakt en wordt verhuisd. Een goed verhuisbedrijf laat een senior op zijn eigen manier afscheid nemen van de oude woning. Daarnaast zullen de spullen die verhuist worden, door de senior zelf nog eens in handen genomen mogen worden. Een verhuisbedrijf voor senioren houdt rekening met uw wensen. Er wordt extra werkzaamheden voor u verricht, zoals de bekleding van uw nieuwe woning. Zodat u wanneer u daar intrekt alles op zijn plek staat en u zich er sneller thuis zult voelen. Mogelijkheden bij een seniorenverhuizing zijn:

  • markeren en selecteren verhuisgoederen
  • inpakken van uw bezittingen
  • uw nieuwe woning praktisch inrichten
  • plaatsen van kasten, foto’s en gordijnen
  • administratieve hulp voor verhuisberichten enz
  • schilder- en behangwerk


Uiteraard beslist uzelf waar u hulp bij nodig hebt. Professionele seniorenverhuizers doen niets zonder overleg met u. Aarzel dus niet om duidelijk aan te geven wat uw wensen zijn. Wilt u dat de verhuizers uw lampen ophangen? Dan regelt het verhuisbedrijf voor senioren dat. Ze zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Afspraak maken met een seniorenverhuisbedrijf

Waar vind u een seniorenverhuisbedrijf? U kunt deze online vinden. U kunt natuurlijk ook hulp vragen aan familie, thuiszorg of vrienden. Nadat er een afspraak is gemaakt met een verhuisbedrijf voor senioren, komt met eerst bij u thuis langs om een beeld te krijgen van u en uw thuissituatie. Daarna worden uw wensen besproken, waarmee men rekening houdt tijdens de verhuizing. U ontvangt na het bezoek een offerte, als u daarmee akkoord gaat, wordt de verhuisdatum zo spoedig mogelijk gepland. Wanneer u kleiner gaat wonen, moet u meestal een keuze maken welke meubels u mee wilt nemen. U kunt helaas niet al u meubilair meenemen naar de kleinere woning.

Verhuizing na offerteaanvraag

Doordat het wat overweldigend kan zijn, is het niet altijd makkelijk om zo één, twee, drie een beslissing te nemen. Seniorenverhuizers hebben daar begrip voor en zullen u daarin zo goed mogelijk begeleiden. Het fysieke zware werk van montage en demontage wordt door het verhuisbedrijf geregeld. U hoeft zich lichamelijk niet in te zetten. U kunt dit bij de aanvraag invullen of u fysieke hulp wilt. Uw bezittingen worden professioneel en zorgvuldig verhuist. In de nieuwe woning wordt het keurig uitgepakt en geplaatst naar uw wensen. Om zoveel mogelijk ongemakken te voorkomen bij een verhuizing voor u als senior, is het verstandig om gebruik te maken van de extra service! Succes met uw verhuizing!

De voordelen van een gebruikte bureaustoel kopen voor op kantoor

Bent u van plan het interieur van uw kantoor te renoveren? Wilt uw uw kantoorruimte een nieuwe look geven? Zo ja, dan moet u nadenken over het vervangen van uw kantoormeubilair. Niet alleen is meubilair een fundamentele vereiste in elke commerciële set-up, maar het heeft ook invloed op uw productiviteit.

Cruciale rol

Tegenwoordig speelt meubilair een cruciale rol bij het inrichten van kantoren. Het kan een bijdrage leveren aan de charme van het kantoor. Het heeft ook invloed op uw bezoekers, omdat het meubilair een van de belangrijkste items zijn die uw bezoekers zullen zien wanneer zij uw kantoorruimte betreden. Daarom moet u het meubilair vinden dat past bij uw interieur. Bovendien besteedt een kantoormedewerker zo’n 40 uur per week aan zijn/haar bureaustoel. Daarom is het van belang dat u een bureaustoel vindt die comfortabel zit en uw rug ondersteunt om rug- of nekklachten te voorkomen.

Slim investeren

Bureaustoelen zijn echter duur in aanschaf; je moet een aanzienlijk bedrag investeren voor goede, nieuwe stoelen. Als u genoeg geld heeft om te investeren in kantoormeubilair, dan kunt u gloednieuwe bureaustoelen kopen. Als u niet teveel wilt uitgeven, kunt u gaan met gebruikte bureaustoelen. Niet alleen is het zinvol om gebruikte bureaustoelen te kopen, (vooral als u een laag budget heeft) maar het zal u helpen uw budget optimaal te benutten en waar te krijgen voor uw geld. Door tweedehands bureaustoelen te kopen, kunt u meubilair van een hogere kwaliteit en een lange levensduur kopen binnen uw budget. Bovendien is het gebruik van het gerecycleerde materiaal ook gunstig voor onze omgeving.

Het kopen van gebruikte bureaustoelen is milieuvriendelijk

Als u gebruikte stoelen voor uw kantoor koopt, bespaart u niet alleen geld maar doet u ook aankopen die gunstig zijn voor het milieu. Hoe meer gebruikte meubels u koopt, hoe minder er wordt gebracht naar de vuilstort, wat uiteindelijk milieuvriendelijker is. Daarnaast zullen milieuvriendelijke meubels de ecologische voetafdruk verkleinen, waardoor onze planeet uiteindelijk langer gezond blijft.

U heeft maatwerk als optie

Omdat u veel zal besparen door gebruikte bureaustoelen aan te schaffen, kunt u dat geld gebruiken om de gebruikte meubels aan te passen naar uw smaak en gemak. Hiermee kunt u niet alleen uw eigen bureaustoelen een persoonlijke tint geven, maar misschien ook uw andere wensen over uw droomkantoor in vervulling laten komen. U kunt uw oude stoelen aanpassen zodat het matcht met het interieur van uw kantoor en wijzigingen aanbrengen in de basis- en rugsteun zodat deze comfortabeler zijn dan voorheen. Door uw oude stoelen aan te passen worden ze niet alleen net als nieuw, maar worden ze ook gebruiksvriendelijker en uiterst geschikt voor uw comfort in een goede, schone en veilige werkomgeving.

Bron: in2klussen.nl