4 redenen waarom je glaswanden in je kantoor nodig hebt

Tegenwoordig zie je steeds vaker glaswanden bij bedrijfspanden. Maar waarom is dit zo’n opkomende trend naast het feit dat het er modern, strak en luxe uitziet? Glaswanden hebben namelijk vele voordelen. Maar wat zijn deze voordelen nou precies en is het een aanrader voor jouw persoonlijke kantoor?

Natuurlijk daglicht door glaswanden

Glaswanden zijn zoals de naam het al zegt van glas. Dit zorgt ervoor dat de zon er gemakkelijk doorheen schijnt en daardoor zorgt voor natuurlijk daglicht in het kantoor. Dit natuurlijk daglicht is niet alleen goed voor de mens maar schijnt ook nog eens beter te zijn voor de werksfeer. Dit komt door de bron van energie die medewerkers goed kunnen gebruiken op een werkdag. Je zit immers vaak een hele dag op het kantoor. Klein pluspuntje daarbij is dat je geen lampen nodig hebt en daarmee energie bespaard. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Privacy met glaswanden

Met glaswanden kan je nog steeds ruimtes van elkaar scheiden, denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende afdelingen binnen je bedrijf. Met glaswanden creëer je privacy zonder het gevoel opgesloten te zijn in een ruimte. Binnen een bedrijf moet je natuurlijk ook vergaderen of een telefoontje plegen en dan is het fijn dat je je even kan afzonderen. Natuurlijk kan je alles nog wel steeds zien door de glaswanden, dit zou ervoor kunnen zorgen dat je minder geconcentreerd kan zijn. Wil je dit risico niet lopen? Dan kan je altijd nog kiezen voor gematteerde glaswanden. Zo behoud je de transparantie, maar creëer je tegelijkertijd ook privacy.

Creatief zijn met glaswanden

Naast een basic glaswand kan je zoals hiervoor besproken ook kiezen voor een glaswand die gematteerd is. Is dit nog iets te saai voor jou? Dan kan je er ook nog voor kiezen om een tekst, logo of motto op de glaswand te plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *