Stoel bekleden

Het aanschaffen van een nieuwe stoel is veel duurder dan als u het laat bekleden door Meubelstoffering-ploeg. Uw oude stoel kan tevens veel lekkerder zitten dan een nieuwe, dus waarom een nieuwe aanschaffen als we hem ook in een nieuw jasje kunnen steken? We bekleden niet alleen gewone stoelen, maar bijvoorbeeld ook autostoelen, bureaustoelen, armsteunen, noem maar op, geen stoel is te gek.

Het bekleden van een stoel is een ambacht, waar heel wat kennis en ervaring bij komt kijken. Onze meubelstoffering specialisten gaan zorgvuldig te werk en zorgen gegarandeerd voor een hoge kwaliteit.
U kunt met u stoel terecht bij ons voor:

  • Het renoveren van schade of slijtage aan de stoel.
  • Speciale stoelaanpassingen voor lichamelijk beperkte personen.
  • Vervanging van versleten stofbekleding.

We hebben allerlei materialen waarmee uw stoel bekleed kan worden, zoals leder, kunstleer en stof. Daarnaast hebben we keuze uit talloze kleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs om uw wensen tot ons te nemen en om samen tot een ontwerp te komen. We halen de stoel bij u op en voor u het weet is hij helemaal klaar. Wij geven een uitstekende garantie op uw meubelstuk. Vraag nu vrijblijvend een gratis offerte aan!